Přijďte na návštěvu do kovárny

Tohle je moje kovárna, království, kde vyrábím výrobky pro Vás - zákazníky, z nichž se někdy stanou přátelé. :) Rád se s Vámi podělím o alchymii kovářské práce a, pokud budete chtít, můžete si zkusit něco vykovat. ;) Na návštěvu je možné přijít po předchozí telefonické nebo emailové domluvě od dubna, kdy už je trochu tepleji, do konce září a to každý všední den od 9:00 - 12:00 a poté od 13:00 do 17:00.
Náš domeček, typický broumovský statek z roku 1830 - fotka je starší, tehdy jsme opravovali střechu a hooodně doufali, že nebude pršet. Pršelo. Ale ne moc, no trochu vody jsme do kýblů a hrnců nachytali, né že né. Když jsem náš dům kupoval, spousta lidí mi radila, abych ho zboural, byl v hrozném stavu. Aspoň ta střecha prý musí dolů. Naštěstí jsme potkali výborné, pracovité tesaře, kteří ji během dvou let opravili.
Ovečky - taková ekologická sekačka, která nám spásá trávu na pozemku a občas překvapí třeba jehňátky narozenými uprostřed největších lednových mrazů. Dobře to ale zvládla, a můžete si je u nás také prohlédnout. Zvláště děti je milují. :)
No a tohle jsme my - já, má žena Alča a pejsek Beník, a vše, co nás tak nějak definuje: láska k přírodě, kovařině, k sobě a vzájemná úcta ke všemu živému.