Prázdniny u kovářů

Letošní prázdniny uplynuly v duchu milých setkání! Setkání s vámi – našimi hosty a zákazníky! Rádi bychom si spolu s vámi na chvilku zavzpomínali. :)

Na nadšené a ochotné holanďany z Camping Šonov – poznali jsme snad celou rodinu Roba a Marjan Geernaertových z Camping Šonov a to včetně vnoučat. :) Vždy o víkendu jsme se s Alčou těšili na workshopy a posezení u piva s partou těhle super lidí. A jejich pomoc s odnošením 800 kg uhlí od silnice, kde ho složil zapálený pošťák, jsme více než uvítali. Vždyť bylo hotovo během pár minut! :-O

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na táborníky z Náchoda, sehranou partu, kteří si vyzkoušeli kovářské řemeslo, nakoupili a byla s nimi fakt sranda. :-)

Mimo jiné si ověřili, že kroužkovou košili vážně kopím propíchnout nejde. ;-)

  

Na milé sousedy ze Šonova – Hájkovy, kterým moc rád ukovu branku. Na návštěvu paní sousedky s dcerou, které mají rády přírodu a modrou barvu. A také na seznámení s kameníkem z Rožmitálu, ze kterého vzešla moc hezká spolupráce na obnově místních památných soch. A na setkání s tolika milými lidmi z okolí ale i z velké dálky, kteří u nás nakoupili a na chvíli se zastavili, aby přičuchli ke kovařině.

 

Díky vám všem dává totiž naše práce smysl a jsme rádi, že jsme vás poznali! :) Těšíme se na viděnou se všemi i příští rok! :)

Ondra, Alča a Beník